Pravilnik povrnitev in vračil

Dostava

Kdaj bom prejel svoje naročilo? Običajno traja 3–7 dni, da se naročilo izpolni, nato pa je odposlano. Čas dostave odvisen od vaše lokacije, vendar ga lahko ocenimo na naslednji način: Evropa: 6–8 delovnih dni 

Od kod bo odposlano moje naročilo?

Sodelujemo z podjetjem za izpolnjevanje naročil na zahtevo s skladi po vsem svetu!

Moje naročilo bi moralo že biti tukaj, vendar ga še vedno nimam. Kaj naj storim?

Preden stopite v stik z nami, nam pomagajte tako, da naredite naslednje:

● Preverite e-pošto s potrditvijo dostave, če so kakšne napake v naslovu dostave

● Vprašajte svojo lokalno pošto, ali imajo vaš paket

● Obiščite svoje sosede, če je kurir morda pustil paket pri njih

Če je naslov za dostavo pravilen in paketa niso pustili na pošti ali pri vaših sosedih, stopite v stik z nami na info@noforcecan.com s svojo številko naročila. Če ste našli napako v naslovu za dostavo, vam lahko pošljemo nadomestno naročilo, vendar bodo stroški pošiljanja na vaše stroške.

 

Naročila

Kako so izdelani vaši izdelki?

Sodelujemo z dobaviteljem tiskanja na zahtevo. Imajo lokacije po vsem svetu, zato, odvisno od kje ste, se vaša naročila natisnejo in odpošljejo iz objekta, ki to lahko najučinkoviteje stori!

 

Kako lahko spremljam svoje naročilo?

Po e-pošti boste prejeli povezavo za sledenje, ko bo vaše naročilo odposlano. Če imate kakršna koli vprašanja glede svojega sledenja ali pošiljke, nam pišite na info@noforcecan.com.

 

Prejel sem napačen/poškodovan izdelek, kaj naj storim?

Zelo nam je žal, če je izdelek, ki ste ga naročili, poškodovan. Da nam pomagate, da to hitro rešimo za vas, nas prosim v roku enega tedna pošljite e-pošto na info@noforcecan.com s fotografijami poškodovanega izdelka, številko vašega naročila in vsemi drugimi podrobnostmi o vašem naročilu. Čim prej vam bomo odgovorili z rešitvijo!

 

Vračila

Kakšna je vaša politika vračila?

Ne ponujamo vračil in zamenjav, vendar če je kaj narobe z vašim naročilom, nas prosimo obvestite, da nas kontaktirate na info@noforcecan.com!

 

Ali nudite vračila?

Vračila se ponujajo le strankam, ki prejmejo napačne izdelke ali poškodovane izdelke. Če se katero od tega nanaša na vas, nas prosimo kontaktirajte na info@noforcecan.com s fotografijami napačnih/poškodovanih izdelkov in uredili bomo to za vas.

 

Ali lahko zamenjam izdelek za drugo velikost/barvo?

Trenutno ne ponujamo zamenjav. Če niste prepričani, katera velikost bi bolje pristajala, si oglejte naše velikostne tabele – imamo eno za vsak izdelek naveden na naši spletni strani, v odseku opisa izdelka. Čeprav redko, je možno, da je bil izdelek, ki ste ga naročili, napačno označen. Če je tako, nas prosimo obvestite na info@noforcecan.com v roku enega tedna po prejemu vašega naročila. Priložite svojo številko naročila in fotografije napačno označenega izdelka, in poslali vam bomo novega ali izdali vračilo!

Potrebujete pomoč? Za vprašanja v zvezi z vračili in vračili nas kontaktirajte na info@noforcecan.com.